Šípky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů C v přírodě. Tyto plody obsahují třísloviny, invertní cukr, sacharózu, pektin, kyselinu citronovou a jablečnou, flavonoidy a také vitamíny skupiny B a K.
Sirup můžete použít k přípravě osvěžující limonády, ale také k ochucení nebo oslazení jakékoliv čaje. Je vyroben metodou louhování bez varu, aby bylo zachováno co nejvíce vitamínů a dalších látek prospěšných pro lidský organismus.
Složení: výluh z plodů šípku, voda, cukr, kys. citronová
Objem: 250 ml
Doporučené ředění: 2:10
Doporučená spotřeba: do 3 měsíců od data výroby uvedeného na etiketě.
Pro dopravu sirupů, džemů a knih lze využít doručení přes zásilkovnu.
Země původu: Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.